HOBBY: MÂNCAREA (din fericire e un hobby care s-a transformat într-un job),SĂ-MI PLIMB RETIEVREUL PRIN PARC SI, MAI NOU, SERIALELE POLIȚISTE.

MASINA: MINI COOPER

Ce conteaza cel mai mult la o masina? Frânele :)). Dacă are frâne bune, e perfectă. Mai departe, să fie sportivă, să facă exact ce-i „spui” din volan și din acceleraţie. Si, după suficient timp petrecut împreună, să simţi că te completează perfect. Pe mașina mea o cheamă Marge, ca pe tipa din Simpsons, și ne înţelegem extraordinar.

Cu ce melodie ai asocia MINI? Beyonce – Single Ladies.

Cu ce eşti îmbrăcata? Care sunt accesoriile tale preferate? Un fleece mov, jeanși albaștri, șosete groase și colorate (am fost să mă dau cu placa).

Ultimul lucru cautat pe Google? „Jordan Belfort”. Am văzut ieri „The Wolf Of Wall Street” și eram curioasă dacă tipul după care s-a inspirat personajul lui DiCaprio chiar era așa dement cum îl arătau în film.

Care este locul tau preferat (parc, cafenea,club, etc.)? Se schimbă foarte des 🙂 Acum sunt într-o perioadă în care îmi plac mult cofetăriile/patiseriile/brutăriile care au prăjituri bune – Paul, Rue du Pain, Pain Plaisir.

În ce ai vrea să te reîncarnezi? Nu mă tentează, dar dacă ar fi musai, tot în mine. Si m-aș vopsi roșu-portocaliu în cap apoi, la finalul ambelor vieţi, aș compara poze de la diferite vârste, să văd dacă într-adevăr îmi stă mai bine blondă.

Leacul pentru plictiseală este… Muzica, oricând. Nu există ceva ce muzica nu poate să rezolve.

Care este reclama MINI care ti-a placut cel mai mult? Cea cu buldogul care se dă pe skate. http://www.youtube.com/watch?v=7vrkHQJZQ0s

Ce spun altii depsre MINI?Că seamănă cu mine.

Care este obiectul preferat? Un ceas Fossil cumpărat din primii bani pe care i-am câștigat ever, are mulţi ani, îl port zilnic și probabil că o să fac asta până la adânci bătrâneţi.

Care este fashion designerul preferat ? Coca Zaboloteanu și Mihaela Glăvan pentru pantofi, Andra Cliţan pentru haine.

Care este artistul preferat? Orice Vermeer. Sau măcar o imitaţie reușită 😀

Care este ultimul lucru citit sau vazut la TV? Tocmai am terminat o carte poliţistă foarte mișto, o cheamă „The Lewis Man” și e scrisă de Peter May.

Care este cuvantul tau preferat? Echilibru, fiindcă îl tot caut și nu-l găsesc.