HOBBY: Pictura, fotografia, calatoriile.

MASINA: MINI COOPER

Ce conteaza cel mai mult la o masina? Starea si aspectul masinii, confortul si siguranta. Sunt fata si nu ma uit la partea tehnica

 

Daca ti s-ar propune sa pleci undeva în acest moment unde ai pleca? In Maldive, este destinatia pentru luna noastra de miere, insa abia in ianuarie-februarie reusim sa plecam, dar daca imi spui ca se poate, plec chiar in acest moment

 

Ultimul lucru cautat pe Google? Am cautat o poza cu Nicole Scherzinger, mi-a spus cineva ca seman cu ea si m-a facut curioasa. Voi ce spuneti?

 

Care este locul tau preferat (parc, cafenea,club, etc.)? mi place sa merg cu Oscar, cainele meu in parcul Izvor. Avem deja prieteni de “familie” cu care ne intalnim la anumite ore acolo.

 

Ce te inspira? Oamenii curajosi si cu initiativa

 

Ce spun altii despre MINI? Ca seamana cu cainele meu, am un bulldog francez, daca stau bine sa ma gandesc chiar seamana, are botul turtit ca si Oscar.

 

Care este ultimul lucru care ai reusit sa il cumperi ?Am cumparat ceva pentru casa, de acum sunt femeie maritata, trebuie sa ma gandesc si la asta

 

Parfumul care te defineste… Jimmy Choo.

 

Placerea nevinovata… sunt o gurmanda, asa ca daca vine vorba de placeri nevinovate nu as avea spatiu sa scriu tot ce imi place.

 

Frumusetea pentru tine inseamna: Consider ca atitudinea face diferenta. Cu atitudinea potrivita poti sa fii frumoasa si feminina , cu ea te nasti sau o dezvolti pe parcursul vietii cu ajutorul familiei sau a anturajului, depinde cat de mult constientizezi asta. Eu de 9 ani “vand” servicii de frumusete deci nu am cum sa nu constientizez importanta imaginii.

 

Ce ai vrea sa te intreb si nu am intrebat pana acum :)? Nu m-ai intrebat cum m-am simtit la sedinta foto. M-am simtit extraordinar, am avut ocatia sa port rochia de mireasa, nu credeam ca o sa o fac asa curand. M-a bucurat faptul ca desi ne cunoastem de atata vreme in sfarsit am avut ocazia sa ma las fotografiata de tine si iti multumesc pentru asta, pozele sunt senzationale.