HOBBY: HARD ENDURO (MOTO), SNOWBOARD
MASINA: MINI COUNTRYMAN

Ce conteaza cel mai mult la o masina? Să se potrivească ritmului şi stilului de viaţă. Dacă maşina e frumoasă şi îşi face bine treaba, atunci e foarte OK.

Cu ce melodie ai asocia MINI? Gina X – no G.D.M. (psychonauts remix), clar 😀

Dacă ţi s-ar propune să pleci undeva în acest moment unde ai pleca? În Noua Zeelandă. Încă mă mai enervez că nu am ajuns acolo deşi am stat trei săptămâni în Australia, la doi paşi…

Care este ultimul film/spectacol pe care l-ai vazut? Ultimul film vazut: The Big Wedding, ultimul spectacol: baletul Don Quijote.

Cu ce eşti îmbrăcat? Care sunt accesoriile tale preferate? Prefer să mă îmbrac foarte comod. Mai nou am un fetish pentru negru-gri-alb. Aceesoriile favorite sunt ceasurile şi încălţămintea, aici selecţia e cruntă.

Ultimul lucru căutat pe Google? Maşină de tocat lemn. Da, sună dubios, dar aşa e cu google, sari din una în alta şi înveţi că există tot felul de chestii despre care nu ai avut habar.

Care este locul tau preferat (parc, cafenea,club, etc.)? Îmi place să stau mult în natură şi să savurez cafele bune. Natura e generoasă cu locaţiile, aşa că e greu de punctat un loc preferat.

Ce te inspiră? Inspiraţia vine din orice, trebuie doar să ai starea potrivită şi să te laşi cuprins de ea. Poate o pagină de carte, o melodie, o scoică…

Ce superputere ai vrea să ai? Să mă revigorez după doar o oră de somn pe zi.

Leacul pentru plictiseală este ….. Să cauţi ceva nou, chiar şi random. Să faci chestii noi. Multe lucruri noi aduc satifacţii, altele sunt doar un aport de cunoaştere, ideea e să nu te plictiseşti.

Ce telefon iti place? Se mai fabrică şi alte telefoane decât iPhone? Asta e, m-a prins în plasă de la primul model.

Care este reclama MINI care ti-a placut cel mai mult? Recunosc ferm că nu am văzut multe şi nu am reţinut niciuna. Cred că MINI nu are nevoie de prea multă reclamă, e deja în mintea omului lângă the Beatles şi alte icon-uri.

Ce spun altii depsre MINI? Că e foarte sexy dar şi că e scump. Mulţi spun că e puţin cam rigid. Cei care-l conduc spun că e ca un kart.

Care este obiectul preferat? Obiectele preferate sunt motocicletele mele, cea de stradă şi cea de offroad.

Care este fashion designerul preferat ? Nu am un preferat, apreciez mai degrabă munca celor de la Edwin (JP).

Care este artistul preferat ? Marcel Guguianu (sculptor), orice bronz mare. Am un bronz mic de la el şi mi-aş dori să crească de vreo 10 ori…

Care este ultimul lucru care ai reusit sa il cumperi ? Un motor nou de enduro acum 2 săptămâni.

Care este ultimul lucru citit sau vazut la tv? Citesc doar teze ştiinţifice despre te miri ce, apoi mă cred mai deştept şi mă culc. Cu TV-ul… m-am obişnuit să meargă isteric pe Disney Junior, aşa că sunt la curent cu toate acţiunile Pluşicăi, a lui Henry Dragomonstrul.

Sweet or sour? Sour dar nu fundamentalist sour.